Neden Davincitur ile otobüslü Avrupa turlarını tercih etmeliyim;

ÇOK BASİT; Davincitur cebinizin dostudur. Amaç yurtdışında bulunmak ve bir ülkeyi veya şehri tanımak ise Davincitur size bunu en ekonomik şekilde sunar. 13 yıllık tecrübeye güvenin..

EKSTRA TUR YOK; Davincitur tüm geziler dahil fiyatlar sunar, sizi yol üzerinde benzin istasyonlarında bırakmaz, anca beraber kanca beraber der ve tur programının tamamını sizlerden ek bir ücret almadan tamamlar.

SİGORTA; Davincitur sizin için en kapsamlı yurtdışı seyahat sigortanızı yapar. Yurtdışında başınıza gelebilecek herhangi bir rahatsızlık veya aksilikler, öngörülmeyen sebeple geri dönmek zorunda kalmanız, tur öncesinde mücbir sebeple iptal etmeniz durumunda sigortanız zararınızı karşılar.

HARÇLIĞIM YETER Mİ; Davincitur cep harçlığınızı yettirir. Sizleri düzenli olarak süpermarketlere götürür ve turistik şehir merkezlerinde alışveriş yapıp fahiş fiyatlar ödemenizi engeller. Ayrıca neden yanınızda biraz öteberi getirmeyeceksiniz ki? Tabi ki bulunduğunuz coğrafyanın lezzetlerini de tatmalısınız, Davincitur bu dengeyi sizin için kuracaktır.

AMA GECE YOLCULUKLARI VAR; Evet var, neden günümüzü otoyollarda geçirerek kaybedelim, bunun yerine uzun yolculukları geceye bırakalım. Davincitur sizlere zamandan tasarruf sağlarken konaklama masraflarını azaltıp bütçenize uygun turlar hazırlar.

REHBER ÇOK ÖNEMLİ; Kesinlikle katılıyoruz. Konusunda uzman genç dinamik rehberlerimizden o kadar eminiz ki memnuniyet garantisi veriyoruz. Eğer rehberimizden memnun kalmaz ve haklı bir gerekçeye sahip olursanız ödediğiniz bedelden rehbere düşen payı size iade ediyoruz.

PEKİ YA OTOBÜS; Davincitur en fazla 5 yaşında TEMSA, MAN, MERCEDES marka turizm araçları ile hizmet vermektedir, otobüslerimizde her koltuğa 220 volt priz bulunmaktadır. Kaptanlarımız tecrübeli, saygılı, işine hâkim kişilerdir.

ÖDEME KOLAYLIĞI; Davincitur’a ödeme yapmak çok kolay, belirli bir peşinat verip kalan bakiyenizi turun ikinci günü ödeyebilirsiniz. Çok basit ver hizmeti al parayı yani önden ödemek zorunda değilsiniz.

AH ŞU VİZE OLMASA; Evet keşke vize derdimiz olmasaydı ama maalesef var. Hiç endişe etmeyin Türkiye’nin vize başvuru merkezleri olan her ilinde mutlaka konusunda tecrübeli bir ekibimiz var, sizleri sürecin başından sonuna kadar yalnız bırakmayacaklar.

ŞEHİRLERİ PANORAMİK Mİ GÖRECEĞİZ; Hayır tabi ki de tüm şehirlerde rehberimiz eşliğinde gezimizi yaptıktan sonra serbest zamanımıza geçeceğiz ve o şehre doymadan ayrılmayacağız.

GÜNÜNÜZÜ NASIL DEĞERLENDİRECEĞİNİZİ SİZ SEÇİN; Davincitur 10 gün üzeri belirli turlarda size bir güne özel alternatif sunmaktadır. Dileyen misafirlerimiz o günün programına dahil olup gezilerini yapabilirler, dileyen misafirlerimiz ise Avrupa’nın en iyi eğlence parklarından biri olan GARDALAND da muhteşem Roller Coaster’lar ile tüm gün doyasıya eğlenebilirler.

OTOBÜS YOLCULUĞU VAR; Evet var ama bu yolculuklarda rehberimizin anlatımları var, sizler için hazırladığı otobüs oyunları da var, sabah sporları da var, çay kahve ikramımız da var ama sıkılmak yok. Ayrıca otobüsle yola çıkmanın avantajları da var. Bagaj hakkı, güvenlik kontrolleri, uçağı kaçırma gibi dertlerimiz de yok!